Shop is open!

Onze wilde plannen hadden door Covid19 gelukkig meer tijd om uitgewerkt te worden. Maar uiteindelijk wilden we onze diorama, scenery en fantasy shop gewoon weer als vanouds openen. Nu met ook GamesWorkshop produkten die we bij ons uitgebreide assortiment hebben gevoegd.

Dat we weer open gaan op woensdag 13-18u, vrijdag 11-18u en zaterdag 10-18u vieren we dus zaterdag 20 juni. En wie wat te vieren heeft trakteert. We geven daarom gratis produkten weg bij bestedingen vanaf €25. Verf, fantasy miniaturen, tufts, static grass of zelfde GreenStuffWorld rolling pins of mallen.

Games Workshop – We hebben het nieuwste samengestelde produktenrek van GamesWorkshop met de meest gewilde artikelen. Maar uiteraard ook een paar specifieke aanvullingen. En staat jouw gewilde miniatuur, voertuig of scenery er niet bij? Nou dan bestellen we deze. Zelfs een web exclusive. Elke vrijdag zetten we onze bestellingen door en hebben dan meestal binnen 1 week uw wensen binnen. Daar krijgt u een voucher bij voor korting op andere produkten (geen GamesWorkshop) in onze shop.

Geef een reactie