Indomitus..is coming

PRE-ORDER NOW!

Vanaf zaterdag 11 juli om 0:00 exact begint ook bij ons de pre order van Indomitus starterset 9th edition. Op 25 juli ligt deze set in de schappen. Zelf zijn wij dan met zomerreces! Wij zijn dan namelijk persoonlijk aanwezig in Nottingham Warhammer World HQ (er waren beloftes dat de ruimte open zou zijn om de demo’s en instructies te volgen! Whoohooppp…eens kijken of we live verslag uit kunnen brengen…

Wil jij deze limited edition set niet missen? En kun je wachten tot uitleveren na 8 augustus? Mooi, bestel met deze link jouw exemplaar!

En deze nieuwe startersdoos met de 9th edition rules is echt loaded met nieuwe figuren. Wij kijken wel verder om te bedenken welke Necrons figuren worden bijgevoegd in de reguliere collectie. Benieuwd benieuwd…we keep you posted. Maar wow kijk eens wat er in de box zit!

Geef een reactie