Na Indomitus komt…

…nou ja eigenlijk komen de nieuwe startersets! Vanaf 15 augustus bij ons in de shop fysiek en via de webshop te verkrijgen.

De startersets heeft GamesWorkshop handig opgebouwd. Waarbij vooral de nieuwe generatie spelers (ja sorry lees jeugdige spelers dan maar) wordt aangesproken. De instapset is Recruiter Edition. Voor een leuke prijs kun je je eerste stappen op het speelveld zetten. Tel daarbij op dat de paintsets met de 9th edition of Necron of Space Marines based zijn.

En deze paintsets zijn goede value for money sets. Dus mocht je je Indomitus kleuren nog niet hebben, die paintsets helpen je direct goed op weg!

Na Recruit Edition heb je met meer uitbreiding in miniaturen de Elite Edition en de Command Edition gooit terrain en core book erbij in de strijd. Leuke boxen waarbij ook aan bestaande spelers is gedacht.

We hadden natuurlijk al gezien dat er ook meerdere terrain uitbreidingen zouden komen en per 15augustus hebben we in ieder geval Battlefields in huis. In deze box vind je speelmatten en 12 stuks terrain onderdelen.

Als zo dadelijk het weer iets minder wordt dan weet je alvast waar je in Q3 en Q4 aan kan werken!

Wil je alvast voor reserveren, bestellen of gewoon een blik werpen? Prima. Kom je trouwens in de shop fysiek iets aanschaffen van Games Workshop dan krijg je ter plekke 10% korting op ons gehele GreenStuffWorld assortiment (yup, ook op die gave Necron rolling pin!!). Dus niet alleen op 15 augustus!

Geef een reactie