Is it gaming time? Yes it is when you could get 10% off on GSW stuff..

Sinds de fabriek in Nottingham weer draait, spuugt GamesWorkshop nu wekelijkse nieuwe figuren, aanvullingen en uitbreidingen uit. Zoals bekend is er veel nieuw 40K materiaal uit, met 3 nieuwe startersets, scenery set en nog veel meer. De nieuwste verven en verfsets staan klaar! Op zaterdag 15 augustus starten wij weer na onze zomerreces. Vanaf 10u is de shop open waarmee we de Drechtsteden eo weer voorzien van Warhammer goodies. Aan de Kazernestraat 1 boven, 3351AG Papendrecht draait de airco op een aangename temperatuur. Parkeren voor de deur gratis, OV om de hoek. Effe checken wat we allemaal op voorraad hebben? Kijk even bij de nieuwe releases…

We hebben natuurlijk in de zomer niet stil gezeten en hebben ook alle nieuwe GreenStuffWorld produkten in huis (de produkt release tot 7aug). Zeker de Necronic rollers, maar wat denk je van Dwarven of Elven? We hebben alle Warhammers rollers en vele fantasy varianten. Dye voor resins, doorzichtige nieuwe mallen, BlueStuff is er weer, Chameleon paint, en zoveel meer.

Om de nieuwe releases te vieren geven wij bij aankoop van een Games Workshop produkt, 10% korting op GreenStuffWorld produkten. Alleen op 15 augustus in de shop!

Geef een reactie