Scenery, into the battle!!

Wij vinden scenery gewoon leuk…en GamesWorkshop maakt het nu nog leuker door voor 40K de scenery extra’s te geven in the battlefield. Yeah..

Scenery maakt de tafel compleet en tot een echt 3D game. Maar wij maken ook book nooks van scenery stukken zodat je speelstukken 2 functies krijgen: show boys en opbergen. Een book nook is een kist of case die je opmaakt als een scenery stuk. Je kunt daarin je miniaturen zetten. Zet er overigens een glasplaat voor en schroef een hengsel aan de bovenkant en je hebt je eigen vervoermiddel voor de battleboys, Ter plekke zet je zowel je scenery stukken als je miniaturen op de tafel en voila…klaar ben je…Zoek even op Warhammer en book nook….eye opener!

Maar de komende week komen bij ons ook de nieuwe scenery stukken binnen! Wil je trouwens met een hele goede verf je scenery stukken in 1 keer dekkend krijgen? Wij voeren het merk DecoArt, een Amerikaans topmerk verf waarmee wij al onze eigen scenery verven. Kom anders in de shop om advies vragen of onze uitgebreide collectie verf bekijken.

Geef een reactie